ongewone gezinsvakanties op de camping in de Vogezen

Beleef een onvergetelijke gezinsvakantie. Tussen natuuractiviteiten, de ongewone hut en buitenspellen: de kinderen zullen er dol op zijn!

papa bulle week end famille verbamont.jp

Doe herinneringen op tijdens uw vakantie in het hart van het bos van de Vogezen

Beleef onvergetelijke momenten met de kinderen in een hut of in een tent of caravan in het hart van een prachtig bos van 14.000 hectare!

Dag 1: Ontdekking van de hut

Verlaat uw huis met de kinderen, richting het einde van de wereld! Ga naar Vittel om het prachtige thermale park te bezoeken, bezoek in Darney de snoepfabriek (als je verstandig bent een klein cadeautje aan het einde !!!), vanaf 16.00 uur aankomst op de Clairière du Verbamont. We brengen je naar je hut en leggen je alles uit. De kinderen zijn verbaasd! Hop hop hop, pak je spullen uit en maak je klaar voor je weekend.

 


Dag 2: Natuurwandelingen, bezoeken

Slapen in een hut met het gezin is een magisch avontuur, vooral als deze hut zelfgemaakt is en is gebaseerd op kinderverhalen. Maar er is genoeg te doen in de omgeving: wandelingen in het bos, een bezoek aan het beroemde arboretum de la Hutte, de houten spelen van de TY-hut, een bezoek aan La Rochère met uitzicht op de glasblazers aan het werk. Deel de maaltijd aan de table d'hôte of naar uw hut gebracht of maak plezier met de spelletjes van de TY hut

 


Dag 3: Vrij verkennen terwijl u de tijd neemt

Vinden uw kinderen het leuk om nieuwe horizonten te ontdekken en nieuwe dingen te leren? Verken samen met hen de omgeving in vrijheid. Verken de omgeving: bezoek het Prehistoric Park waar je leert om een ​​vuur aan te steken als prehistorische mannen, geiten aaien in Saint Baslemont, een ervaring die kinderen niet zullen vergeten. Kies dan voor het weekend van 3 nachten want we zullen ons hier niet vervelen! Zullen we vanavond barbecueën? Shhh !!! er staan ​​chamalow op het programma… ..

Daarnaast moet u er meer over weten.

En er is nog genoeg te doen voor nog eens 12 dagen!

Waarom een ​​kleine camping in de Vogezen: de Clairière du Verbamont?

atelier enfant torchis.JPG

Zelfgemaakte hutten, ook wij hebben plezier:

 


Hier maken we de strohut van de 3 biggetjes ...

Een houtkachel binnen, een beschut terras om van de zon te genieten, grappige versieringen in de muren

Koffie voor papa, muntthee voor mama en warme chocolademelk voor de kinderen, in een thermosfles op het terras van de hut bezorgd voor de lunch in je eigen tempo!

Daarnaast moet u er meer over weten.

Tentplaatsen aan de rand van het bos liggen verspreid over de open plek, er is plaats voor iedereen en wie zich wil afzonderen of samen rustig wil blijven, vindt hier plekjes voor hen.

la cabane a jeu du camping la clairière

Het speelhuisje, 20 houten spelletjes in een hut voor iedereen, een geweldige manier om vrienden te maken en plezier te hebben met familie of vrienden, natuurlijke zwemplekken in de buurt, veel wandelingen, een gelabeld campingfiets welkom, ...

 


Het spel van 3 biggetjes op de open plek, een nieuw spel speciaal hier uitgevonden voor regenachtige dagen (vanaf 6 jaar) maar ook een binnenspeeltuin met bordspellen.

feu_de_camp_rappoché.jpg

Avond kampvuur onder de sterren, je vergat de chamalows geen paniek wij vinden je dat !!

We hebben verschillende kampvuren, kies de jouwe of sluit je aan bij vrienden om te discussiëren rond een gedeeld vuur, vaak worden de affiniteiten gemaakt op basis van de talen.

Vind andere vrienden uit mijn land, maar niet alleen omdat het de charme van Verbamont is om de vakantie te delen met andere nationaliteiten.

De verbamont pizza-avonden, de buffetten over de hele wereld, de thema-avonden zijn goede momenten van gezelligheid om kampeerders van uw nationaliteit te leren kennen of niet. En ontdek het Frankrijk van het platteland.

lapin.jpg

Eenden voeren, plezier maken met de konijnen die van juni tot september vrij rondrennen, de op een na hoogste sequoia van Frankrijk bezoeken, op 300 m van je tent of lodge. Ze zullen zich niet vervelen en je vindt ze hier om ze bezig te houden!

Komt u voor twee tot rust, maak dan gebruik van de ruimte om te relaxen, lezen, wandelen, relaxen, genieten van de table d'hôte die in uw hut wordt geserveerd, kortom vakantie!

De natuurcamping vonden ze leuk ...

camping avec animaux grand est.jpg

Gewoonweg een schitterend verblijf. Een echte thuiskomst met het gezin midden in het bos. Het huisje is erg mooi en de camping is erg goed onderhouden. Christophe zorgt voor ons. De maaltijden zijn royaal en lekker. We raden het ten zeerste aan en zullen er weer blijven ”.

 


Advies van Marc Henry kwam in oktober 2020, vind alle meningen op google beoordelingen

avis google

Boek uw verblijf

Boek uw huur veilig tegen het laagste tarief gegarandeerd op ons beveiligde platform